Vi i Trondheim Regnskapskontor er totalleverandør av regnskapstjenester. Når det kommer til regnskapsføring ser vi at mange, spesielt mindre bedrifter, ønsker å gjøre mye selv. Samtidig vet vi at det er lett å gjøre feil, og har man først gjort feil er det ikke nødvendigvis så enkelt å rette opp i ting på egenhånd.

For mange bedrifter vil det lønne seg å sette bort hele økonomifunksjonen til en aktør som har regnskap som sitt spesialfelt. La oss ta hånd om det vi gjør best, så kan dere fokusere på deres kjerneoppgaver.

Les mer om å være totalkunde hos oss her.

FÅ ALT PÅ SAMME STED

Som totalkunde hos oss får dere alt dere trenger av regnskapstjenester på ett og samme sted. Vi kan bistå med alt fra selskapsetablering og -forvaltning til utarbeidelse av årsoppgjør, lønnskjøring og økonomisk rådgivning.

Å samle regnskapstjenestene hos én leverandør vil være kostnadsbesparende, samtidig som det fører til bedre oversikt for alle parter. De fleste av våre kunder har kun én kontaktperson å forholde seg til hos oss. Deres kontaktperson vil ha oversikt over alle deres aktiviteter og være godt innsatt i deres bedrift.

VI TILPASSER OSS DERES BEHOV

For oss står kunden alltid i fokus, og vi strekker oss langt for å levere tjenester som dekker våre kunders behov. Når du velger oss som regnskapsfører for din bedrift, kommer vi sammen frem til en avtale som fungerer optimalt både for dere og for oss.

Ved at vi blir kjent med dere og deres virksomhet blir det også enklere for oss å analysere deres behov og tilby gode løsninger på disse. Dermed unngår dere å betale for noe som ikke er nødvendig.

SKYBASERT REGNSKAP GIR BEDRE KONTROLL

Når du setter bort hele regnskapsfunksjonen til oss, betyr det også at vi overtar ansvaret for at regnskapet føres riktig. Det betyr imidlertid ikke at dere trenger å gi fra dere all kontroll. Alle våre kunder har full tilgang til egne regnskapstall og -opplysninger. Dermed kan dere velge selv i hvilken grad dere ønsker å følge med og dere kan rette opp eventuelle feilopplysninger.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vil du vite mer om å sette bort din bedrifts regnskapsfunksjon til oss? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale.