SELSKAPSFORVALTNING

SELSKAPS-FORVALTNING


Vi ordner alt av papirer og registrering uavhengig av selskapsform. Selskapet har du operativt på noen få dager. Vi har lang erfaring med etablering av selskap og ulike bedriftsformer, og sitter med regelverket i fingerspissene.

Usikker på hvilken selskapsform du bør velge?
Sammen vil vi overveie fordeler og ulemper når det gjelder valg av organisasjonsform. I vårt oppstartsmøte vil vi gå gjennom de betydningene de ulike selskapsformene har for ditt selskap hva angår skatt, ansvar, risiko, plikter og rettigheter. Uansett om det er snakk om oppstartsbedrifter, AS eller enkeltmannsforetak; vi har god kunnskap og erfaring og vet hva du bør velge.

Etablering av selskap
Vi har et godt samarbeid med bankene, og sørger for en effektiv behandling av dine saker. Selskapsetablering har blitt en stor del av vårt virke, og de fleste vi hjelper, velger oss i etterkant for å føre regnskap og følge opp økonomien i selskapet.

Få hjelp til å utarbeide arbeidsavtale
En arbeidskontrakt eller arbeidsavtale, er en skriftlig formulert avtale mellom to parter, arbeidsgiver og arbeidstaker. Vi bistår deg gjerne med å formulere og utforme en slik kontrakt slik at den dekker de grunnleggende punktene og også hva som er spesifikt for din bedrift.

Selskapsetablering i Trondheim og Mosjøen
Våre tjenester leveres til Trøndelag og Nordland, og våre dyktige regnskapsførere er klare for nye oppdrag.

Kontakt oss for hjelp med selskapsforvaltning