Regnskap

Har du en fullstendig oversikt over alle utgifter og inntekter til din bedrift? For å drive en effektiv og lønnsom forretning, er det essensielt å ha en god struktur og kontroll på økonomien til selskapet. Vi tar oss av regnskapet med de tilpasninger du ønsker, og du velger selv hvor ofte og hvordan du vil ha regnskapet presentert. Vi bistår også bedriften med å lage gode rutiner for det arbeidet som er relatert til våre tjenester. Setter du bort regnskapstjenestene til oss, sørger vi for at du får en oversikt over hver krone og øre.


Aktuelle elementer i regnskapet er:

  • Årsoppgjør og ligning
  • Resultat og balanse
  • Avgiftsoppgjør
  • Rapportering
  • Kunde- og leverandørs konto
  • Prosjektregnskap
  • Avdelingsregnskap
  • Lønn


Tilpassede regnskapsløsninger for ulike bedrifter
Da hver klient er forskjellig, jobber vi sammen med den enkelte for å finne den optimale regnskapspakken, avhengig av den unike situasjon. Enten du er et enkeltmannsforetak, eller et stort AS med flere tusen ansatte, så har vi den kunnskapen og erfaringen som skal til for å være din profesjonelle sparringspartner innen økonomi.

Alltid tilgang til regnskapet via portalløsningen

Overlater du regnskapene til oss, tar vi ikke bare rutinejobbene, men vi gir deg oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjon. Disse rapportene legger vi på din side på portalen. Da har du alltid tilgang til regnskapet med tilhørende rapporter. Enkelt, greit og praktisk. Vi sender selvsagt regnskapene og rapportene på papir dersom dette er å foretrekke.

Online regnskap

Er du en kunde som selv ønsker å gjøre noe av arbeidet, har vi også løsninger for dette. Fordelen er at du slipper å investere i eget regnskapssystem og kan velge hvilken del av arbeidet du selv skal gjøre. Via vår kundeportal får du egen brukerlisens.

Ditt regnskapskontor i Trondheim og Mosjøen

Som autoriserte regnskapsførere har vi hjulpet mange ulike bedrifter i Trøndelag og Nordland med blant annet årsoppgjør og rapporteringer.


Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med regnskapet.