Portalløsning - gir tilgang på regnskapet når og hvor som helst

Gjennom vår kundeportal (min side) har du alltid tilgang til ditt regnskap, dine dokumenter, fakturaer, rapporter og annen relevant informasjon tilknyttet sitt engasjement hos oss. Å tilby skybasert regnskap letter mange tidligere utfordringer, og gjør det mulig å være mer bevegelig enn det var for bare noen få år siden.

Her finner du blant annet:
  • regnskapsrapporter
  • nøkkeltallsrapporter
  • oppdragsavtale
  • protokoller
  • aksjeeierbok
  • årsregnskap og ligning
  • annen aktuell informasjon

Datasikkerhet i nettskyen
Fortsatt er det noen som uttrykker en viss skepsis til nettbasert lagring av opplysninger. Vi kan forsikre deg om at det er like trygt som nettbanken. Du kan være trygg på at sensitiv informasjon om interne forhold i bedriften, om kunder og om dine medarbeidere er trygt bevart bak passord som genereres for hver gang du logger deg inn i tillegg til at informasjonen blir kryptert.

Mange fordeler med regnskapet tilgjengelig i skyen
Denne plattformen tilbyr et bredt utvalg av tjenester og en fullstendig oversikt over rapporter, regnskap og for eksempel ubetalte fakturaer. Du kan enkelt skanne bilag og reiseregninger og har her løpende tilgang på rapporter. Samtidig vil du ha en åpen postliste både på kunde og leverandører, samt oversikt over fakturaer som ikke er betalt. Vår portalløsning fungerer enkelt fortalt, som nettbanken til ditt regnskap og bedrift. Når det legges ny informasjon ut på din side, får du automatisk varsling via e-post eller sms.

Regnskapstjenester til Trøndelag og Nordland
Vi holder til i Trondheim og på Mosjøen, og har hjulpet mange bedrifter med regnskapstjenester og lønnskjøring.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat rundt hva vi kan hjelp din bedrift med.